Knus, stijlvol en van alle gemakken voorzien.


De woonkamer is licht en stijlvol ingericht, met een knipoogje naar de zee en het vroegere Weduwehuisje. Er is Netflix aanwezig en uiteraard Wifi. Via de woonkamer kom je in de keuken, die nog de originele, honderden jaren oude, vloer heeft. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt o.a. over een combi-magnetron, een nespresso-machine en een koelkast met vriesvak. Wij zorgen voor een handdoekje, theedoek en aanrechtdoekjes en afhankelijk van het jaargetij staat er een lekker flesje rode, witte of rosé wijn klaar.

Via de keuken komt je in de slaapkamer, die ook op de begane grond is.

De ladder in de keuken leidt naar een vide, die niet in gebruik is. Via de keuken kom je in de badkamer en in de slaapkamer.


De badkamer heeft vloerverwarming, een heerlijke douche, een comfortabel meubel en een handdoeken radiator. Uiteraard ligt er een uitgebreide set dikke, zachte handdoeken klaar bij aankomst.


Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer, met een nieuwe (2019) tweepersoons Auping Vivo Matras, met 2 aparte dekbedden. Deze matras heeft een klimaatregulering door de comfortlaag, waardoor de matras nooit te warm of te koud is. Daarnaast heeft deze matras een speciale schouder- en heupzone. Bij aankomst zijn de bedden natuurlijk opgemaakt.